ICS Verified Space

Espai d'informació i participació dels professionals de l'Institut Català de la Salut (ICS).

16
Publicacions
163
Membres
0
Seguidors

Curs de preparació oposicions CTO


Prepara't amb CTO, l'acadèmia més prestigiosa per preparar oposicions!

Ja està disponible el curs de preparació a l'oferta pública d'ocupació de l'ICS per a totes les afiliades i afiliats a Infermeres de Catalunya a un preu molt especial.

Temari actualitzat i descarregable

Amb CTO tens el temari en PDF descarregable des de la plataforma i imprimible, en forma de fascicles de cada tema, incloent-hi 20 preguntes comentades com a mínim (es realitzaran annexos nous adaptats a les característiques de la convocatòria)

Més informació i matrícula

Curs preparació oposicions Aula DAE


Prepara't les oposicions a l'ICS amb el curs d'Aula DAE. 

Al temari transversal s'inclou tota la legislació autonòmica i estatal.

El curs inclou el temari genèric de preparació d'oposicions de DAE en format paper amb els Manuals de Preparació d'Oposicions, totalment al dia i amb el temari més actualitzat del mercat. Els manuals són tres toms en paper de 1.430 pàgines que t'enviarem al teu domicili després de fer la inscripció (el termini de lliurament dels manuals és 5-7 dies després de la inscripció al curs).

Els temes específics no inclosos al temari genèric DAE estaran disponibles en format PDF descarregable dins de l'Aula Virtual.

També s'incorporen nous recursos didàctics en format vídeo que dinamitzaran els continguts i milloraran els aspectes pedagògics del mateix.

Més informació i matrícula

Formació


Accedeix al Portal de Formació per veure tota la oferta formativa que pots realitzar a preus molt especials com afiliada a Infermeres de Catalunya.

Anar al Portal de Formació

download?guid=097bf709-4980-43c5-8f4c-e66b0c48fe84&hash_sha1=5f850f4e

Uneix-te al canal de Telegram per practicar preguntes d'exàmen. Amb el suport de CTO.