Grup Català Urgències i Emergències

Grup de treball format per infermeres que treballen en urgències i emergències.

0
Publicacions
4
Membres
1
Seguidors

Activitats del grup

El grup duem a terme activitats científiques des del 2016

Les activitats del grup tenen la finalitat de divulgar el darrer coneixement disponible sobre diferents temes d'urgències i emergències. Amb més de 1000 assistents, hem dut a terme 3 jornades, més de 10 Emergency Reviews i 2 Emergency Scape Room.

 

Les activitats que duem a terme


Emergency Reviews

Les Emergency Reviews son un conjunt de sessions destinades als professionals que treballen en l’atenció al pacient adult i pediàtric en urgències i emergències on s’actualitzen coneixements a partir de la revisió d’un cas pràctic.

L’objectiu de les Emergency Review són actualitzar els coneixements de les infermeres i infermers d’urgències i emergències en diferents temes que són d’actualitat, oferint tota la informació de primera mà per part de professionals de referència.


Jornades

Les Jornades són activitats científiques i formatives d’un o dos dies de duració en les que es tracta un tema central des de diferents vessants.

El grup hem organitzat 3 jornades que han estat tot un èxit amb més de 300 assistents i 50 ponents de diferents llocs del territori. Jornades on les infermeres i els professionales de les urgències i emergències hem pogut actualitzar-nos i conèixer la situació actual de la nostra professió.


Emergency Scape Rooms

Proposem un nou i divertit repte on els més atrevits podran participar a l’Emergency Escape Room. Una aventura on 6 equips competiran per resoldre tots els escenaris amb una temàtica pura d’urgències i emergències en el menor temps possible.

6 escenaris i 20 minuts per resoldre cada escenari. Creus que ho podreu aconseguir? Coneixements en urgències i emergències i habilitats físiques, mentals, de lideratge i de treball en equip seran necessàries per superar totes les proves.

Vine a passar una estona d’adrenalina, emoció i diversió amb nosaltres. Anima’t a participar!


Vols muntar una activitat al teu centre?

T'agraden les nostres activitats? Si vols muntar una jornada d'actualització al teu centre de treball en format Emergency Review o una Scape Room, no ho dubtis! Contacta amb nosaltres i organitzarem una jornada adaptada a les necessitats de les teves companyes i companys.

Contacta amb nosaltres